DE CE NOI, DE CE EVA VIOLINS

EVA Violins este un atelier de productie, reparatie si magazin din Ploiesti, Romania.

Inovatori ai industriei viorilor electrice si intr-o continua misiune de a crea cele mai calitative instrumente de pe piata, am conceput viorile avand in minte cei mai pretentiosi violonisti, ce vor sa foloseasca un instrument electric intr-un mod cat mai apropiat de unul acustic.

Atat componentele electronice proprii de ultima generatie (calus cu senzor dual si preamplificator) cat si precizia cea mai mare in asamblare garanteaza zero latenta chiar si cand se interpreteaza cele mai complexe pasaje muzicale.

Tonul viorilor noastre este cel mai natural dintre toate viorile electrice, lucru apreciat si constatat de fiecare violonist care a testat instrumentele.

Ergonomia are de asemenea o importanta maxima pentru noi, motiv pentru care construim instrumentele in acord cu cerintele clientului - stim ca orice violonist apreciaza un instument cu care se simte confortabil si care nu il oboseste. 

Iesire MIDI? Toate instrumentele noastre au aceasta functie, compatibila cu procesoarele Roland si altele (Juzy, etc.).

Pretul? Lasam la aprecierea clientilor nostri sa decida daca exista o alta vioara electrica noua cu un raport calitate-pret mai bun.